Laman Utama

Jadi seorang yang pro atau biarkan pro yang kendalikan untuk anda, hanya keputusan yang penting.

Perdagangan Secara Langsung

Sama ada anda adalah seorang yang baru di dalam instrumen dunia perdagangan atau seorang pakar, anda akan temui banyak yang anda sukai tentang kami.

Nikmati bimbingan satu-antara-satu dan kelas tutorial tanpa had untuk meningkatkan pengalaman perdagangan anda dengan secepat mungkin. Dengan menggunakan dunia nyata, senario perdagangan waktu sebenar anda akan boleh menggapai pengalaman perdagangan ‘pseudo’ sebelum beralih kepada babak perdagangan sebenar.

Untuk pedagang yang berpengalaman, nikmati keseronokan dengan harga perdagangan dan kos yuran yang rendah untuk memaksimakan pulangan dan mengurangkan risiko pelaburan anda.

Pengurus Pelbagai-Akaun (MAM)

Manfaatkan dari rekod prestasi kami yang terbukti untuk mengurus perdagangan portfolio pelbagai asset anda.

Semua aktiviti perdagangan adalan 100% telus dan anda mempunyai kawalan sepenuhnya di atas segala strategi perdagangan, termasuk juga dengan deposit dan pengeluaran; semuanya dalam kawalan anda.

Dari segi kawalan risiko, penempatan strategik secara berhenti-rugi (stop-loss) untuk memastikan potensi kerugian anda (sekiranya ada) adalah dijustifikasi dan masih di dalam lingkungan yang munasabah untuk portfolio anda.

Pembelajaran Waktu Sebenar (Real Time)

Dalam persekitaran perdagangan secara simulasi, ia mungkin menjadi pengalaman yang agak kelam-kabut untuk melihat carta dan angka-angka yang kerap berkelip-kelip di skrin monitor. Kemungkinan besar, anda tidak akan faham apa yang sedang berlaku, apatah lagi mengetahui di mana untuk bermula.

Bayangkan sekiranya duit sebenar yang terlibat!

Dengan interaksi sesama ahli kumpulan pedagang profesional serta pelatih, anda akan dapat lihat dengan lebih cepat tentang bagaimana segalanya lebih masuk akal untuk anda. Bermula dari asas analisa fundamental dan teknikal, kemudian secara progresif dipraktiskan cara perdagangan tersebut pada sesi waktu yang sebenar, anda akan pelajari dengan lebih cepat daripada kebanyakan mereka yang pelajari dengan cara tradisional.

Jadi Rakan Kongsi Kami

Sertailah bersama kami untuk berada dalam kalangan golongan yang mempunyai peluang pendapatan tinggi dengan komisen yang menarik. Nikmati skim keusahawanan modal-sifar dengan pelbagai tahap, pemulangan komisen.

Tambahan daripada itu, anda akan mendapat rebat yang menarik terhadap semua yuran perdagangan dan insentif pelancongan ke luar negara seperti yang lain yang berjaya dalam hidup.

Berdagang Hampir Setiap Jenis Instrumen Kewangan Di Bawah Satu Bumbung

Platform untuk perdagangan hampir setiap instrumen kewangan termasuk mata wang digital (cryptocurrencies) 24 jam 7 hari setiap masa, di mana – mana.


Yakin berdagang bersama BNB. Jadilah seorang pedagang profesional dengan masa yang singkat.

Kami telah mengumpul pengalaman dalam bidang perdagangan yang disokong oleh rekod keuntungan yang konsisten. Semuanya adalah berkaitan dengan memaksimakan keuntungan di setiap persekitaran perdagangan, mengikut trend yang tepat sementara mengawal risiko pada waktu yang mencabar.

Video Korporat BNB